Onderhoud

Onderhoud en reparatie

Winter onderhoud

In de winter gebruikt u natuurlijk de meeste tuinmachines niet, dit is een mooi moment om ze te laten nakijken voor het nieuwe seizoen. Bij ons kunt u terecht voor een goede onderhoudsbeurt voor al uw tuinmachines.

Kosten winter onderhoud

De kosten van een winterbeurt is lastig om te bepalen, de ene machine heeft wat meer aandacht nodig dan de andere. Bij ons geen vaste tarieven (elke machine is anders). Wilt u toch graag weten wat het ongeveer gaat kosten, neem dan contact met ons op zodat wij voor u een goede inschatting kunnen maken.

Wat wij allemaal repareren/onderhouden

  • Alle denkbare tuinmachines van alle merken
  • Trekkers klein en middelgroot
  • Alle merken Quads en Buggy’s
  • Golfkarren

In het seizoen

In onze werkplaats helpen wij u graag voor onderhoud en reparatie aan uw tuinmachines. Kunt u de machine niet bij ons brengen dan kunnen wij die bij u ophalen. Belangrijk vinden wij dat wanneer de machine in het seizoen defect raakt hij zo snel mogelijk weer ingezet kan worden, daarom hebben wij veel gangbare onderdelen op voorraad in ons magazijn waardoor we u snel kunnen helpen. Soms is een reparatie op locatie ook mogelijk. In het onderstaande contact formulier kunt u een afspraak maken, natuurlijk kunt u ook bellen.